Για την… καρδιά του εργοδότη της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, ομολόγησε ότι σκότωσε την 48χρονη Κινέζα, στον Άγιο Παντελεήμονα, η 27χρονη από το Μπαγκλαντές η οποία απολογήθηκε το πρωί στον ανακριτή κατηγορούμενη για την άγρια δολοφονία, τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου. Αφορμή, όπως ισχυρίστηκε η 27χρονη ήταν οι σκηνές ζηλοτυπίας του θύματος που είχε στο παρελθόν σχέση με τον εργοδότη της κατηγορουμένης.

Όπως και προανακριτικά, παραδέχτηκε το έγκλημα η κατηγορουμένη ζητώντας ωστόσο να της αναγνωριστούνε ελαφρυντικά για την πράξη της. Επικαλέστηκε μάλιστα το γεγονός ότι έχει πια μετανιώσει ενώ είναι και μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού. Για το λόγο αυτό εξάλλου αιτήθηκε να κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να μπορεί να βλέπει το παιδί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απολογία της, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι από την περίοδο που συνδέθηκε ερωτικά με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αντιμετώπισε σκηνές ζήλιας από το θύμα. Υποστήριξε ότι υπήρξαν περιστατικά που την έβριζε και της πετούσε αντικείμενα. Για την ημέρα του φόνου υποστήριξε ότι συνάντησε το θύμα τυχαία και εκείνη την κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν.

Μόλις μπήκε μέσα αντιλήφθηκε ότι το θύμα κλείδωσε την πόρτα. Ρώτησε «γιατί το κάνεις αυτό;» και το θύμα της απάντησε «τώρα θα μιλήσουμε και της επιτέθηκε. Την έπιασε από τα μαλλιά και οι δυο γυναίκες άρχισαν να παλεύουν. Κάποια στιγμή της είπε ότι δεν είναι εχθρός της και αν το πρόβλημα είναι η σχέση τότε θα φύγει. Το θύμα απάντησε «ποτέ δεν θα σε αφήσει» και της όρμησε πάλι. Την έπιασε από το λαιμό και την έριξε κάτω. Εκείνη υποστήριξε ότι αισθάνθηκε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κι ότι θα πέθαινε και έπιασε ένα σίδερο που βρισκόταν κάτω από ένα τραπεζάκι κοντά της και την χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι.

Υποστήριξε ότι με τα πρώτα χτυπήματα το θύμα δεν σταμάτησε να προσπαθεί να την πνίξει αλλά στο τρίτο χτύπημα το κεφάλι της άρχισε να τρέχει αίματα, τα χέρια της χαλάρωσαν και έπεσε επάνω της προσπαθώντας πάλι να την χτυπήσει. Τότε εκείνη την έριξε στο πάτωμα και της έκλεισε με τα χέρια τη μύτη και το στόμα μέχρι που σταμάτησε να κινείται. Της έβαλε ένα σεντόνι στο κεφάλι και κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε. Πανικοβλήθηκε και στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι του θύματος μέσα σε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και τύλιξε το σώμα στο σεντόνι. Με χαρτί και πανιά που βρήκε στο σπίτι σκούπισε τα αίματα και έπλυνε το σίδερο. Φεύγοντας πήρε μαζί της τα ματωμένα χαρτιά και πανιά και τα πέταξε σε κάδους σκουπιδιών μακριά από το σπίτι. Δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης