Το πιο απάνθρωπο πρόσωπό του έδειξε ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Καλλιθέα σε έναν συνάνθρωπό μας ο οποίος το έχει νοικιάσει μόλις προς 160 ευρώ τον μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και εξηγούμαστε: Αφαίρεσε τις πόρτες του διαμερίσματος, απείλησε τον ενοικιαστή για αφαίρεση των περιουσιακών του στοιχείων, ξήλωσε την προσωρινή πόρτα που έβαλε ο ενοικιαστής και έκοψε -άγνωστο πώς και με ποιανού την άδεια- το ρεύμα και το νερό!

Ο λόγος που προέβη στις παραπάνω ασυνήθιστες και ανεκδιήγητες κινήσεις είναι το γεγονός ότι ο άνθρωπος που νοικιάζει το διαμέρισμα καθυστέρησε να πληρώσει το ενοίκιο 12 ολόκληρες ημέρες!

Αυτό που εξοργίζει στην ιστορία που παρουσιάζει σήμερα το zougla.gr και έχει φιλοξενηθεί και στο blog «eleutherosnaskeftesai» είναι ο ηθικός ξεπεσμός του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και η αδιαφορία που -εύκολα και άνευ συνεπειών- επέδειξε έναντι της κείμενης νομοθεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου ξήλωσε τις πόρτες»

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Μαρτίου 2014, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Καλλιθέα χτύπησε το κουδούνι του Ν.Παπαναστασίου και του ζήτησε να συζητήσουν.

Ήδη είχαν περάσει 12 ημέρες από τότε που θα έπρεπε ο κ. Παπαναστασίου να έχει καταβάλει το ύψους 160 ευρώ ενοίκιο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που επρόκειτο να επακολουθήσει.

Όταν ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης μπήκε στο διαμέρισμα συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, με γοργές κινήσεις έβγαλε κάτι εργαλεία που είχε μαζί του και άρχισε να… ξηλώνει τις πόρτες του διαμερίσματος, ενώ η σύζυγός του αποκάλυψε μια φωτογραφική μηχανή και άρχισε να παίρνει φωτογραφίες του χώρου.

«Ο ιδιοκτήτης εισέβαλε παρανόμως στο διαμέρισμά το οποίο έχω ενοικιάσει και αφαίρεσε την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος και όλες τις υπόλοιπες του διαμερίσματος με βία και βανδαλισμό, αφού είχαν προηγηθεί απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητάς μου επειδή του καθυστέρησα την καταβολή του ενοικίου 12 ημερολογιακές ημέρες και χωρίς να έχει κάνει καμιά ενέργεια για τη νόμιμη έξωσή μου. Κατέφυγα στην αστυνομία και η απάντηση ήταν πως δεν μπορεί να με προστατέψει και πως η μοναδική λύση είναι να κάνω απλώς μια μήνυση και εάν και εφόσον αναζητηθεί να γίνει σύλληψη για κλοπή. Εν τω μεταξύ ο ιδιοκτήτης συνεχίζει τις απειλές πως και να μπει νέα εξώπορτα πάλι θα κάνει το ίδιο ή απλά θα τη σπάσει ή θα μου πάρει την τηλεόραση και τον Η/Υ επειδή του χρωστάω» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαναστασίου στο zougla.gr.

Έκοψε το ρεύμα και το νερό

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, την επόμενη ημέρα ο δύστροπος εκμισθωτής επέστρεψε και, προκειμένου να πείσει τον ενοικιαστή να του δώσει τα οφειλόμενα, καταστρατηγώντας τους νόμους του κράτους, έκοψε τόσο το ρεύμα όσο και το νερό!

«Μετά από αυτό, για τέσσερις ημέρες δεν εμφανίστηκε καθόλου, εν τω μεταξύ βρήκα μια πόρτα από τα σκουπίδια και την έβαλα για να έχω μια τυπική ασφάλεια και για να μην είμαι εκτεθειμένος στη θέα του καθενός, αλλά χωρίς να μπορώ να κλειδώσω ή να φύγω από το σπίτι, παρά να πετάγομαι όρθιος στον παραμικρό θόρυβο. Όταν βρήκα τρόπο να βάλω ένα λουκέτο και μετά από πέντε μέρες εγκλωβισμένος στο σπίτι επιτέλους βγήκα και έλειψα περίπου δύο ώρες, εμφανίστηκε ξανά και έσπασε και πάλι την πόρτα. Άρα κάποιος τον ειδοποίησε, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας» περιγράφει ο ενοικιαστής.

Η καταγγελία του κ. Παπαναστασίου στο zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης