Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ & Νεαπόλεως 27, Αγία Παρασκευή) θα διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις για την πρόσληψη ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Η εξέταση θα διενεργηθεί σε επτά βάρδιες, με δύο ώρες διαφορά της κάθε μίας από την επόμενή της. Η πρώτη ξεκινά στις 08:00 το πρωί. Οι υποψήφιοι κάθε βάρδιας υποχρεούνται να προσέλθουν το αργότερο μία ώρα πριν από την έναρξη της εξέτασης για τη δική τους βάρδια, ενώ το ΑΣΕΠ επισημαίνει ότι κανείς υποψήφιος δεν θα γίνει δεκτός πέραν της καθορισμένης ώρας προσέλευσης. Η τοποθέτηση των υποψηφίων ανά βάρδια γίνεται αλφαβητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη διαπίστωση της ταυτότητάς τους, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν διαπιστωθεί η ταυτότητά τους. Πρέπει να έχουν μαζί τους δύο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρου χρώματος) και, εάν επιθυμούν, ένα θερμός με νερό.

Ο διαγωνισμός αφορά στην πλήρωση 32 κενών οργανικών θέσεων μονίμων υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Προκήρυξη 1Γ/2015 – ΦΕΚ 8/29-10-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης