Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, με «πρωταγωνιστές» την Πατρινή ανταποκρίτρια του Alpha, Βικτωρία Δαράτου και έναν άνδρα.

Η δημοσιογράφος μετέβη στο νοσοκομείο προκειμένου να καλύψει την άφιξη του 7χρονου παιδιού από τη Ζάκυνθο, το οποίο χτύπησε πολύ σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος, την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα, σε παραλία της περιοχής του Τσιλιβί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το patrasnews.gr ένας μεσήλικας, που ανέφερε ότι είναι συγγενής του μικρού παιδιού, απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο της είπε να φύγει διαφορετικά προειδοποίησε ότι θα σπάσει την κάμερα και ότι θα της επιτεθεί.

Η δημοσιογράφος φέρεται να του απάντησε πως κάνει τη δουλειά της, με σεβασμό, και ότι μπορεί όμως να αποχωρήσει.

Η ένταση συνεχίστηκε και η δημοσιογράφος απευθύνθηκε στην ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος. Άνδρας της ασφάλειας αφού την καθησύχασε, μετέβη στους συγγενείς του 7χρονου προκειμένου να λυθεί η «παρεξήγηση», όπως και φάνηκε να γίνεται προσωρινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοσιογράφος, μία ώρα έπειτα από την άφιξη του παιδιού προσπάθησε να μπει στο εσωτερικό του νοσοκομείου, ωστόσο απωθήθηκε από τον προαναφερόμενο άνδρα.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο patrasnews.gr, αφού την έσπρωξε με βίαιο τρόπο, την απείλησε ξανά.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, μέλος του συνεργείου του καναλιού που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού από άλλον συγγενή του 7χρονου, ο οποίος στη συνέχεια τον έριξε κάτω. Οι δύο συγγενείς, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, εν συνεχεία «κόλλησαν» την ίδια στο ασθενοφόρο και τη χτύπησαν.

Η δημοσιογράφος σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε: Το ζήσαμε και αυτό… Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδή κάναμε την δουλειά μας… Ευχαριστώ τον Απόλλωνα Δάρμα και τον Dimitris Konstantinakos που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τρόπο και λυπάμαι για την παιδεία κάποιων…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης