Έδωσαν οι άνθρωποι τις προκαταβολές τους για να αγοράσουν γραφεία και κρεβάτια, αλλά μάλλον θα γράφουν στο πόδι και θα κοιμούνται στρωματσάδα…

Ο λόγος για τους επίδοξους πελάτες της NEOSET στο Ηράκλειο, οι οποίοι, αφού είχαν καταβάλει από κάποιο σημαντικό ποσό ο καθένας για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας τους, πληροφορήθηκαν ότι η επί της Λεωφ. Καζαντζίδη επιχείρηση στην πόλη του Ηρακλείου έκλεισε οριστικά, χωρίς φυσικά να επιστρέψει ποτέ τις προκαταβολές αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις αποδείξεις εισπράξεως που φέρουν οι εξαπατημένοι πελάτες της άλλοτε κραταιάς NEOSET, το συνολικό ποσόν της απάτης ξεπερνάει τα 100 χιλιάδες ευρώ.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αντιμετωπίζεται ως απάτη, αφού θεωρείται δεδομένο πως η ιδιοκτήτρια-αποκλειστική αντιπρόσωπος, όταν δεχόταν τα ποσά των παραγγελιών, γνώριζε πως το κατάστημά της πρόκειται να κλείσει, πράγμα το οποίο καταδεικνύει δόλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιχείρηση χρωστά άλλα 133.000 ευρώ στους εργαζομένους και για αυτόν τον λόγο όλα τα εμπορεύματά της βγαίνουν «στο σφυρί». Ό,τι χρήματα συγκεντρωθούν θα καλύψουν τους εργαζομένους και αν κάτι περισσέψει, τότε μόνο θα πάει στους εξαπατημένους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης