Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί η αναπαράσταση του διπλού φονικού που είχε αναστατώσει όλο το Πανελλήνιο.

Αφού έφθασαν με διαφορετικά οχήματα οι δύο κατηγορούμενοι ξεκίνησε η αναπαράσταση ενώ στο σημείο είχαν τοποθετηθεί πλαστικά ώστε να μην υπάρχει ορατότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το tharrosnews, μετά από περίπου δύο ώρες η αναπαράσταση τελείωσε και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο σημείο που οι δράστες είχαν πετάξει τα θύματα. Η όλη διαδικασία και από το δεύτερο σημείο τελείωσε λίγα λεπτά μετά τις 13.00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το Αλέξη Κούγια από την αναπαράσταση δεν προκύπτει κάποιο νέο στοιχείο. Αντιθέτως, σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος Κωνσταντίνου Σγούρου, κ. Πέτρο Μαντούβαλο, από την όλη διαδικασία προέκυψαν πολύ σημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιηθούν κατάλληλα στο δικαστήριο. Σύμφωνα δε τόσο με τον ίδιο και τον αδερφό του θύματος, Γιάννη Σγούρο, οι κατηγορούμενοι ήταν αρκετά ψύχραιμοι, δεν ζήτησαν ούτε μια φορά συγνώμη και υπέπεσαν σε αντιφάσεις μεταξύ τους.

Όπως και στα Αλτομυρά έτσι και στη γέφυρα του Οβαλού, όπου πέταξαν τα θύματα, στον Κάμπο Αβίας, η αστυνομία είχε βάλει μαύρο πλαστικό ώστε να μην υπάρχει ορατότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tharrosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Εξελίξεις στην ανακριτική διαδικασία για το διπλό φονικό στη Μάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης