Σε πρωτοφανές σφάλμα και σε ασέβεια προς την Ιστορική Αλήθεια υπέπεσε η «Bet365».

Η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα και στην Κύπρο (έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες από τις δύο χώρες), προέβη σε μία ανιστόρητη ενέργεια,
η οποία αντιβαίνει ακόμη και στις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η «Bet365» προσέφερε εχθές για στοιχηματισμό στο μενού της, παιχνίδια ποδοσφαίρου από το ψευδοκράτος με τα αρχικά «Τ.Δ.Β.Κ.» («Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου»).

Έτσι, η Τουρκία, δηλαδή, η μοναδική χώρα που αναγνωρίζει το «ψευδοκράτος» που η ίδια εστησε, απέκτησε -ευτυχώς, προσωρινά- συνοδοιπόρο μία μεγάλη εταιρεία στοιχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίδραση Ελλήνων και Κυπρίων Πολιτών ήταν αστραπιαία, με ποικίλες διαμαρτυρίες προς την εταιρεία• εκτός από τις κλήσεις στο τηλεφωνικό της κέντρο, τα αρνητικά σχόλια στα social media ήταν πολλά, ενώ στο Facebook δημιουργήθηκε γκρουπ με την ονομασία «Μαύρο στη “Bet365” και στο ψευδοκράτος της».

Εμείς, ως οφείλαμε δημοσιογραφικώς και δεοντολογικώς, ήρθαμε σε επαφή το βράδυ τού Σαββάτου με την εταιρεία και ζητήσαμε την επίσημη θέση της. Από τη μεριά τής «Bet365» υπήρξε ξάφνιασμα και αδυναμία άμεσης απάντησης. Έτσι, μας ειπώθηκε ότι θα έπρεπε πρώτα να μελετηθεί το θέμα από το αρμόδιο τμήμα και θα μας παρείχαν σήμερα σχετική ενημέρωση.

Πράγματι, στην προ ολίγου επικοινωνία που είχαμε, μας διατυπώθηκε η επίσημη θέση τής εταιρείας, η οποία είναι η εξής..: «Η “Bet365” δεν προσφέρει πλέον στο μενού της παιχνίδια από την “Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου” (φωτό). Όσο για το θέμα που προέκυψε, η εταιρεία μας δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο ή σε οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση».

Είναι πασίδηλο ότι η «Bet365» αναγνωρίζει σιωπηλά το λάθος της.

Βεβαίως, εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη τού ζητήματος, καθώς μέχρι και τούτη την ώρα υπάρχουν σε χώρες εκτός Ελλάδος και Κύπρου προσφερόμενα παιχνίδια από την «Τ.Δ.Β.Κ.».

Και περιμένουμε και αναμένουμε, ότι η «Bet365» θα αναγνωρίσει καθολικώς την παραδρομή της και θα αποκαταστήσει σε απόλυτο βαθμό την Ιστορική Αλήθεια.

Διότι το Στοίχημα δεν γίνεται να γράφει ιστορία  με τρόπους που διασύρουν την Ιστορία.

Γιώργος Μιχάλακας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης