Η πρόθεσή της να διδάξει Αγγλικά στα παιδιά ενός μικρού ορεινού χωριού ήταν αρκετή για να την κρατήσει στο Νεπάλ και να τη βρει εκεί ο ισχυρός σεισμός των 7,9R που χτύπησε την ασιατική χώρα το πρωί του Σαββάτου.

Η κοπέλα, όπως έγινε γνωστό είναι καλά στην υγεία της αλλά παραμένει εγκλωβισμένη σε απομονωμένο χωριό, λόγω των καταστροφών στις υποδομές που προκάλεσε ο σεισμός. Η Κλειώ, μαζί με τον σύντροφό της και τη μεγαλύτερη αδελφή της έφθασαν στο Νεπάλ πριν από περίπου 15 ημέρες για διακοπές. Η αδελφή της αναχώρησε νωρίτερα λόγω εργασίας και εκείνη παρέμεινε στο Νεπάλ μαζί με τον φίλο της, θέλοντας να διδάξει αγγλικά στα παιδάκια ενός μικρού χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η μητέρα της, Σοφία Γαλανάκη, η Κλειώ της εξέφρασε αυτήν την επιθυμία θέλοντας να προσφέρει στα παιδιά του χωριού όπου δεν υπάρχουν δάσκαλοι.

«Πρώτα επικοινώνησε με τη μεγαλύτερη αδελφή της. Της είπε ότι είναι καλά, όμως το οδικό δίκτυο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και το αεροδρόμιο είναι κλειστό. Περπάτησε δύο ώρες μέχρι να φθάσει στην κοντινότερη πόλη, να βρει ηλεκτρικό και να μας ενημερώσει μέσω διαδικτύου» ανέφερε.

«Τα εισιτήρια της επιστροφής είναι για την Τρίτη. Τώρα θα δούμε πότε θα επιστρέψει με το καλό, να ησυχάσουμε και εμείς» πρόσθεσε η μητέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης