Περίεργες συμπτώσεις με μεταχρονολογημένες έρευνες -για ήδη ελεγμένα στοιχεία- και υποθέσεις γνωστές ήδη από το 2011 κατά του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, οδηγούν εύλογα σε ερωτήματα για ενδεχόμενη σκοπιμότητα και μπαράζ αδιαφανών διαδικασιών με στόχο την επιχειρηματική του εξόντωση.

Μετά την ανάσυρση από το αρχείο του φακέλου της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου, μία έφοδος στο σπίτι του (την περασμένη Δευτέρα) με αφορμή υλικό από ηχογραφημένες συνομιλίες που απέστειλε στις εισαγγελικές αρχές πριν από δύο μήνες η Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καταδεικνύει μεθόδευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μάλιστα οι συνομιλίες αυτές αν και υποτίθεται απόρρητες καθώς αποτελούν στοιχεία δικογραφίας, έχουν ήδη δημοσιευθεί από τον «αδιάφθορο» Κώστα Βαξεβάνη, ένα 24ωρο μετά το ραντεβού του δημοσιογράφου με τον επιχειρηματία στο δικαστήριο όπου και διέρρευσε ότι θα ανοίξουν και πάλι οι δικογραφίες, τότε οι ενδείξεις σκοπιμότητας γίνονται πολύ πιο σοβαρές, δείχνουν «άνωθεν» παρέμβαση και ανασύρουν τις φήμες (;) περί στενών σχέσεων του δημοσιογράφου με τη Δικαιοσύνη και την πολιτική εξουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της εφόδου στο σπίτι του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ρώτησε βάσει δικαιώματος που του δίνει ο νόμος, για ποια δικογραφία γίνεται η έρευνα. Η απάντηση που εισέπραξε «ότι η δικογραφία είναι απόρρητη», είναι η ίδια με αυτή που άκουσε και μία ημέρα μετά τον έλεγχο όταν και απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη.  Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι βρίσκονται «πάνω» από το νόμο και έχουν πρόσβαση στα άδυτα της δικαιοσύνης και σε απόρρητους φακέλους.

Επί της ουσίας, οι ηχογραφημένες συνομιλίες στελεχών του ομίλου MIG σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το 2011, έχουν αποδειχθεί ανώδυνες καθώς δεν στοιχειοθετούν καμία κατηγορία, με όποιο τρόπο και αν μηχανευθεί η παρουσίασή τους. Γεγονός που είναι ποινικά ύποπτο για όσους οδηγούνται άνευ στοιχείων σε μηχανορραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης