Η έκθεση INDELEX δίνει και πάλι δυναμικά το παρόν για 9η φορά από 11 έως 13 Μαίου 2019 στο Κέντρο «ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ»-Ελληνικό. Η INDELEX διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2002 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 8 επιτυχημένες διοργανώσεις, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. 

Αντικείμενο της INDELEX είναι η εγκατάσταση και ολοκλήρωση ηλεκτρονικών συστημάτων στους τομείς:ICT, AUDIOVISUAL, SECURITY, TV SIGNALS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η INDELEX παρακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις και εξελίξεις, πλαισιώνεται από τη νέα εκθεσιακή ενότητα SMART HOME Expo, η οποία εστιάζει στον οικιακό και κτιριακό αυτοματισμό, και στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των «έξυπνων» τεχνολογιών.

Η INDELEX μαζί με την SMART HOME Expo, μια premium hi-tech διοργάνωση, θα αποτελέσει την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας και «έξυπνων» συστημάτων, προσφέροντας στις εταιρίες που θα συμμετέχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν ή να διευρύνουν το δίκτυο πωλήσεων τους σε ένα στοχευμένο target group.

Παράλληλα με την INDELEX-SMARTHOMEExpo θα λάβει χώρα το εξειδικευμένο event DIGITAL CONSTRUCTION, με αντικείμενο τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κατασκευαστικό κλάδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες: www.indelex-smarthomexpo.eu

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης