Σε δηλώσεις του ο διευθυντής και διοικητής της ασφάλειας Πάτρας Απόστολος Μαρτζάκλης διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες περί κακοποίησης 53χρονης η οποία έκανε λόγο για βασανιστήρια σε βάρος της και σε βάρος του τοξικομανούς υιού της.

Ο κ. Ματζάκλης τόνισε, μιλώντας στο patrastimes.gr πως κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται πως τα σημάδια που δείχνει η καταγγέλλουσα δεν είναι από ξυλοδαρμό ή άλλη μορφής κακοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπλήρωσε δε πως θα πρέπει όλοι ν’ αναρωτηθούν, γιατί η καταγγέλλουσα στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν 15 φιξάκια ηρωίνης, δεν πήγε σε ιατροδικαστή και δεν κατήγγειλε το γεγονός στον εισαγγελέα.
Από την ασφάλεια αναφέρεται επίσης ότι η είσοδος των αστυνομικών στο σπίτι της 53χρονης έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την ύπαρξη έγγραφης εισαγγελικής εντολής.

Σε ό,τι αφορά τα καταγγελλόμενα για ξυλοδαρμό και κακοποίηση του κρατούμενου για την ίδια υπόθεσή γιου της – τον οποίο η ίδια εμφάνισε ως κάτοχο των ναρκωτικών που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι της– τονίζεται, πως δεν υπήρξε κανένα ίχνος βίας και από το απόγευμα της πρώτης ημέρας σύλληψής του, μεταφέρθηκε λόγω της εξάρτησής του στο νοσοκομείο, παρόλο που δεν έχει επίσημα έγγραφα από τα οποία να προκύπτει η εξάρτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης