Μια περίεργη υπόθεση, στην οποία πρωταγωνιστεί η δικηγόρος Έλενα Τζούλη, σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου, ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα της Βάρης.

Από τον γάμο του ζευγαριούΧθες βράδυ, ένας 28χρονος άνδρας, εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας Καμένου στη Βάρη, ζητώντας να μιλήσει στην κ. Τζούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δηλώνει η δικηγόρος στη zougla.gr ο συγκεκριμένος άνδρας εδώ και μια εβδομάδα την έπαιρνε τηλέφωνο στο κινητό της, εξαπολύοντας απειλές κατά της ζωής της και της οικογένειάς της.

“Πρόκειται για σεσημασμένο με τον οποίο δεν είχα οικονομικές διαφορές και ουδέποτε ήταν πελάτης μου” δηλώνει κατηγορηματικά στη zougla.gr η Έλενα Τζούλη. 

Όπως αναφέρει, κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του 28χρονου για απειλή κατά ζωής, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Ο 28χρονος, κατά δήλωση της δικηγόρου, είχε ζητήσει στο παρελθόν να τον εκπροσωπήσει σε δικαστική του υπόθεση, η ίδια όμως είχε αρνηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, ανάμεσα στους οποίους και ο διοικητής, συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου. Λίγη ώρα αργότερα, τον βρήκαν να πίνει τον καφέ του σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας, παρέα με δύο φίλους του.

Τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο από τους τρεις νεαρούς επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, τους οποίους ξυλοκόπησαν άγρια.

Ο διοικητής της Ασφάλειας και ένας ακόμη υπαστυνόμος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ο πρώτος με σπασμένο χέρι και ο δεύτερος με εξάρθρωση ώμου.

O 28χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο για εξύβριση, απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση, πρόκληση σωματικών βλαβών και αντίσταση.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του φίλου του, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών και αντίσταση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης