Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης, μετά από τις χριστουγεννιάτικες «χλιδάτες» διακοπές του, σε πολυτελές ξενοδοχείο της εξωτικής Μαλαισίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτό: Ο κ. Λιάπης πνίγει τον πόνο του στους δίδυμους πύργους της ΜαλαισίαςΟ κ. Λιάπης άφησε τις ανέσεις του ξενοδοχείου «Sheraton» και τα εξωτικά μέρη για να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης…

Κατά την άφιξή του έδειχνε ήρεμος, ξεκούραστος και casual ντυμένος. Σε δηλώσεις του, αναφερόμενος στο ταξίδι του στην εξωτική Μαλαισία είπε: «Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης, ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας». «Τα έχω πληρώσει όλα, έχω πληρώσει και τα τέλη, καλύπτω και τα τεκμήρια μου, όλα» πρόσθεσε ο κ.Λιάπης, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες εξηγήσεις στους δημοσιογράφους.

Ο γόνος της μεγάλης καραμανλικής οικογένειας, μαθημένος από το κρυφτούλι, δεν εμφανίστηκε στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή του Χαλανδρίου, αποφεύγοντας τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτογράφους που τον περίμεναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H κάμερα της «Ζούγκλας» εντόπισε συνεργάτη του να παρκάρει ένα opel tigra στο πάρκινγκ του συγκροτήματος κατοικιών, όπου διαμένει ο κ. Λιάπης, και να εξέρχεται κρατώντας βαλίτσες με ρούχα. Ο κ. Λιάπης δεν εμφανίστηκε.

(Ο συνεργάτης του Λιάπη)

(Το σπίτι του Λιάπη)

Ο πρώην υπουργός αναχώρησε για τη Μαλαισία δύο ημέρες μετά τη σύλληψή του, αφότου βρέθηκε να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.

Η υπόθεσή του εκδικάζεται τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.Ο συνήγορος του κ. Λιάπη δήλωσε ότι ο πρώην υπουργός, ο οποίος δεν παρέστη τελικά στο δικαστήριο, πλήρωσε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου, όλα τα πρόστιμα, τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 και… «σε ένδειξη καλής θέλησης» και τα τέλη κυκλοφορίας του 2014.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης