Αποκαταστάθηκε η απίστευτη πρόκληση κατά της Ελλάδας με την τοποθέτηση νέου χάρτη, με τη χώρα μας, στα εμπορικά κέντρα του Ολυμπιακού Λονδίνου, μετά την έντονη διαμαρτυρία πλήθους Ελλήνων και ξένων πολιτών. Όπως διαπίστωσαν στελέχη της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, με επιτόπια αυτοψία το Σάββατο το πρωί, νέος σωστός χάρτης έχει πλέον τοποθετηθεί στο Pin Trade Centre στο Hyde Park, ενώ -σύμφωνα με τους διοργανωτές- όταν ανοίξει ξανά το Ολυμπιακό Πάρκο, για τους Παραολυμπιακούς, θα υπάρχει και εκεί νέος χάρτης.

Καθοριστικός για την αποκατάσταση της αδικίας εναντίον της χώρας μας ήταν ο ρόλος τόσο του Πατρινού εκπαιδευτικού και συγγραφέα Πέτρου Ψωμά και της συζύγου του, Ελένης Κίτσιου, που διαπίστωσαν το πρόβλημα και κίνησαν όλες τις διαδικασίες για την επίλυσή του, όσο και της ελληνικής πρεσβείας, που κινητοποιήθηκε αμέσως και με συντονισμένες και επίμονες ενέργειες απαίτησε να επανέλθει η Ελλάδα στον χάρτη της υφηλίου. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον σύμβουλο Επικοινωνίας της πρεσβείας Σπύρο Διαμαντή και τη συνεργάτιδά του, Ντίνα Κουτσούκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, η αποκατάσταση δεν είναι ακόμα πλήρης, καθώς στον διαδικτυακό τόπο του χορηγού παραμένει ανηρτημένος ο παλιός, λανθασμένος χάρτης. Και τα επικριτικά σχόλια πληθαίνουν καθημερινά…

Πηγή: thebest

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτη γκάφα κατά της Ελλάδας στο… Ολυμπιακό Λονδίνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012, 18:56

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης