Λίγο πριν την συνάντηση των βουλευτών με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένη στην Τούμπα, ο Ζήσης Βρύζας και ο Θανάσης Κατσαρής κλήθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς, προκειμένου να συναντήσουν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Σίμο Κεδίκογλου.

Εκεί τους περίμενε ο Θόδωρος Ζαγοράκης που επίσης είχε προσκληθεί στην συνάντηση και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κύριος Κεδίκογλου ενημέρωσε του ιθύνοντες του συλλόγου πως το θέμα της Θέρμης πρέπει να θεωρείται «τελειωμένο» με δεδομένο ότι θα δοθεί σύντομα στην βουλή το «πράσινο φως» στους δήμους ώστε να προχωρήσουν σε μακροχρόνιες μισθώσεις. Επίσης ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δώσει μία καθοριστική λύση πριν το καλοκαίρι.

Για λίγα λεπτά συμμετείχε στην συνάντηση αυτήν και ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς που είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρη. Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε προσωπικά ότι μετά τις εκλογές θα δοθεί οριστική λύση στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης