Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον επίτιμο Δήμαρχο της Καισαριανής, Παναγιώτη Μακρή, αποφάσισε τη μετονομασία της κεντρικής πλατείας της πόλης σε «πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή».

H ειδική εκδήλωση, παρουσία του γ.γ. του ΚΚΕ. Δημήτρη Κουτσούμπα, πραγματοποιήθηκε χθες στην Καισαριανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο Δήμος Καισαριανής: «Ο Παναγιώτης Μακρής αναδείχθηκε σε πραγματικό σύμβολο της Καισαριανής και των αγώνων της. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον αγώνα του λαϊκού κινήματος. Ο ίδιος κομμάτι του λαού μας, δέθηκε με τους απλούς ανθρώπους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία της πόλης με άρρηκτους δεσμούς, μπαίνοντας επικεφαλής στην πάλη τους για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, αλλά και για τα απλά, τα καθημερινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμάς τους ίδιους, μας δίδαξε να αγαπάμε βαθύτερα τους ανθρώπους του μόχθου. Μας δίδαξε να στηρίζουμε την πάλη του λαού και να στηριζόμαστε από τον ίδιο τον λαό στον αγώνα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες. Η προσφορά του αποτελεί παρακαταθήκη για το σήμερα και το αύριο του λαϊκού κινήματος.Τιμάμε τον Παναγιώτη Μακρή συνεχίζοντας σήμερα στο δρόμο που αυτός ακολούθησε».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε ομιλία του Δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου, αποκαλυπτήρια αναθηματικής πλάκας, οπτικοακουστικό αφιέρωμα στη ζωή και τη διαδρομή του Παναγιώτη Μακρή και μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης