Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τον αριθμό των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη, καθώς από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, 28 συνάνθρωποί μας, έχουν αφήσει την ζωή τους μετά από θανατηφόρο ατύχημα. Η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων είναι άντρες (23) και έπειτα γυναίκες (5), ενώ ανάμεσα στους νεκρούς συγκαταλέγονται και δύο ανήλικα παιδιά.

Επίσης, η πλειοψηφία των δυστυχημάτων, 16 τον αριθμό έγιναν στο επαρχιακό δίκτυο, 6 στον ΒΟΑΚ και 5 εντός του αστικού ιστού. Ο Απρίλιος μέχρι στιγμής είναι ο “μαύρος” μήνας για την Κρήτη, καθώς τον μήνα αυτό θυσιάστηκαν τα περισσότερα θύματα στον μολλώχ της ασφάλτου και ο αριθμός τους έφτασε τα 13 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, μέχρι τον Μάΐο είχαν σκοτωθεί 21 άνθρωποι και μάλιστα το 2015 είχε χαρακτηριστεί η χειρότερη χρονιά όσον αφορά τον αριθμό των τροχαίων δυστυχημάτων. Αυτό σημαίνει ότι η φετινή χρονιά άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς και ευχή όλων είναι αυτή η θλιβερή πραγματικότητα να σταματήσει εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στο Ηράκλειο, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, ενώ την ίδια ώρας, ένας 20χρονος που νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ μετά από ατύχημα που σημειώθηκε την 17η Απριλίου, υπέκυψε στα τραύματά του και εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Πηγή: flashnews.gr/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης