Μέρα παρά μέρα ξετυλίγεται το κουβάρι για τα αίτια της εν ψυχρώ δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά της Ζακύνθου.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία γνώριζε πως η συμπλοκή του άγριου ξυλοδαρμού διήρκεσε μόλις μισό λεπτό, καθώς είχαν στα χέρια τους υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος που φαινόταν ο άτυχος νεαρός να καταδιώκεται από ομάδα ατόμων και να πέφτει νεκρός, τριάντα μόλις μέτρα μακριά από το μπαρ εντός του οποίου ξεκίνησαν όλα. Εξαρχής, καλά ενημερωμένες πηγές, ανέφεραν πως η συμπλοκή προκλήθηκε δι’ ασήμαντον αφορμήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκηνή του φονικού στον Λαγανά της Ζακύνθου -που έφερε στο φως της δημοσιότητας το zougla.gr- αποτελεί τη μέγιστη έκφραση βαρβαρότητας. Ο άτυχος Αφροαμερικανός τουρίστας κείτεται ακίνητος στο έδαφος.

Κατάθεση που ρίχνει φως στα αίτια της δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα

Λίγες μόλις μέρες έπειτα από το τραγικό περιστατικό το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγει μία κοπέλα, η οποία περιγράφει με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 7ης ΙουλίουΛίγες μόλις μέρες έπειτα από το τραγικό περιστατικό το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγει μία κοπέλα, η οποία περιγράφει με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 7ης Ιουλίου.

«Ένας Σέρβος που διασκέδαζε δίπλα μας, με πλησίασε και μου είπε: Υπάρχουν τόσοι Σέρβοι εδώ στο μπαρ, γιατί μιλάς με έναν μαύρο; Εγώ τον αγνόησα αλλά ο Μπακάρι μίλησε με τον Σέρβο. Δε θυμάμαι τι είπαν. Τότε ο Σέρβος γύρισε και έδωσε ένα χαστούκι στο Μπακάρι, ο οποίος μετά χτύπησε με ένα μπουκάλι μπύρας τον Σέρβο στο κεφάλι» είπε η κοπέλα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στις αρμόδιες αρχές όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑLPHA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως σε ένα από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη κοπέλα φαίνεται να φωτογραφίζεται με το θύμα και τους φίλους του.

«Βγήκα με τους τρεις Αμερικανούς και μαζί μας 30 άτομα Σέρβων οι οποίοι άρχισαν να χτυπάνε τους Αμερικανούς. Μετά από 5 λεπτά περπάτησα προς το μέρος που έτρεχαν και είδα έναν μελαμψό άνδρα της παρέας μου πεσμένο στο δρόμο, να είναι αναίσθητος και να βγάζει αίμα από τα μάτια και ένας από τους Αμερικανούς δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει» συνέχισε η κοπέλα.

Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που φαίνονται στα βίντεο από τη μοιραία νύχτα, να χτυπούν τον 22χρονο, η κοπέλα αναγνωρίζει δύο: «Αναγνωρίζω τον μπάρμαν που φοράει το μπλουζάκι το λεοπάρ και τρέχει και σταματάει τον Αμερικανό ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Επίσης, αναγνωρίζω τον φίλο μου τον Α… (32χρονο) που φοράει το μαύρο – λευκό μπλουζάκι και εμπλέκεται στον καβγά».

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης