Ειδικές τιμές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ειδικές τιμές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Με τιμές εισιτηρίων από 5-10 ευρώ για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δίνει την ευκαιρία στις ομάδες αυτές (νέοι έως 25 ετών, άνεργοι και άτομα με ειδικές ανάγκες) να παρακολουθήσουν όλες τις παραγωγές του.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, οι προσφορές αυτές θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2012 και αφορούν όλες τις παραγωγές του, με εξαίρεση την όπερα. Παράλληλα, ειδικές ρυθμίσεις θα υπάρξουν για άτομα τρίτης ηλικίας και πολύτεκνους με τις τιμές να κυμαίνονται μεταξύ 8-15 ευρώ.

«To Μέγαρο Μουσικής "ανοίγεται" στον κόσμο με διεθνείς συνεργασίες φιλοξενώντας καλλιτεχνικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, προωθώντας συγχρόνως την ελληνική πολιτιστική δημιουργία εδώ και στο εξωτερικό», αναφέρει ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Ιωάννης Μάνος.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011, 20:08


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Δέσμευσαν λογαριασμούς και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη
Σφίγγει ο κλοιός για τον Σταύρο Ψυχάρη, καθώς την Πέμπτη δεσμεύτηκαν όλοι οι λογαριασμοί που διαθέτει ο εκδότης στην Ελλάδα λόγω ενδείξεων σε βάρος του για την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Το ποσό, μάλιστα...