Ξεκίνησε η επέκταση του κρηπιδώματος ως παράλληλη εργολαβία της ήδη εκτελούμενης επέκτασης του προσήνεμου μώλου στο λιμάνι Κατακόλου.

Πρόκειται για την κατά οκτώ μέτρα επέκταση της υφιστάμενης χερσαίας παραλιακής ζώνης, η οποία περιλαμβάνει και την κατασκευή εσωτερικού κυματοθραύστη για την διασφάλιση τους από ακραία καιρικά φαινόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά μήκος του εργοταξίου επί της μαρίνας Κατακόλου τοποθετήθηκαν επιπλέον γερανοί και καλούπια που παράγουν καθημερινά υλικό που χρησιμεύει στο προσωπικό του και απαγορεύτηκε η στάθμευση εντός της μαρίνας.

Η κατασκευαστική εταιρεία «Κάστωρ» με επιστολή της στη διοίκηση του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πύργου ζήτησε και έλαβε την έγκριση για επέκταση του εργοταξιακού της χώρου επί της μαρίνας και εκκενώθηκε όλη η διαγραμμισμένη ως πάρκινγκ περιοχή της.

Στη συνέχεια από το ύψος του πέτρινου μώλου πλησίον του αγκυροβολίου των τουριστικών σκαφών οι εργασίες έχουν προχωρήσει ως προς την απομάκρυνση των ογκόλιθων που προϋπήρχαν με στόχο την από εκεί και πέρα κατασκευή του κρηπιδώματος, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση στους καταστηματάρχες για το επόμενο διάστημα της εργολαβίας με βάση τις οδηγίες της εταιρείας και τα μέτρα που θα ληφθούν όπως ορίζονται από το κοινοτικό, νομικό τους πλαίσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης