Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε λίγο πριν από τις 04.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο 22ο χλμ. της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος του Κάτω Σαμικού, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος με κατεύθυνση προς Πύργο βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε 40χρονος με κατεύθυνση προς Ζαχάρω. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα δύο εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ και των πυροσβεστών του ΠΚ Κρεστένων για τον απεγκλωβισμό τους.

Οι τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων δύο ήταν γυναίκες ηλικίας 46 και 50 ετών, διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή τους στο νοσοκομείο του Πύργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο βρέθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του ΠΚ Κρεστένων με τέσσερα άτομα, με επικεφαλής τον προϊστάμενο Νίκο Γαλάνη, καθώς και η Τροχαία Πύργου, η οποία διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης