Συνελήφθησαν, την Παρασκευή τα ξημερώματα, στη Βάρδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, δύο Έλληνες, ηλικίας 20 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού δικογραφία, για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη τέσσερις άνδρες, συνεργοί των συλληφθέντων, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στη Μανωλάδα Ηλείας, τρεις από τους δράστες αποβιβάστηκαν από αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστος συνεργός τους, πλησίασαν δυο άνδρες υπηκόους Μπανγκλαντές, που κινούνταν πεζοί και με την άσκηση σωματικής βίας τους αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.365 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν σε άλλο αγροτικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 20χρονος συνεργός τους, και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο άμεσων και μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 20χρονου και τον συνέλαβαν, ενώ συνελήφθη και ο 24χρονος, ο οποίος του είχε παραχωρήσει το αγροτικό αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε στη ληστεία ως μέσο διαφυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται, προκειμένου να οδηγηθούν τη Δευτέρα στον Ανακριτή Αμαλιάδας.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας συνεχίζονται οι έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων τεσσάρων δραστών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης