Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας συνέλαβαν τα μέλη μιας συμμορία που προέβαινε σε κλοπές και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 22χρονος ημεδαπός, ένας 28χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι ο πρώτος 22χρονος αφαίρεσε από την αυλή ενός σπιτιού ημεδαπού όπου ήταν παρκαρισμένο το όχημά του, μία μπαταρία αυτοκινήτου. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, έγινε αντιληπτός από τον αδερφό του, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο δράστης όμως προκειμένου να μην απωλέσει τα κλοπιμαία και να διαφύγει, χρησιμοποιώντας μαχαίρι που είχε μαζί του, τον τραυμάτισε ελαφρώς στην παλάμη του αριστερού του χεριού και διέφυγε εγκαταλείποντας στο σημείο την μπαταρία που είχε αφαιρέσει από το όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα – προανάκριση οι δράστες πριν από 22 μέρες περίπου στο Κλειδί Ημαθίας είχαν αφαιρέσει 4 μπαταρίες, χρηματικής αξίας 570 ευρώ από 3 παρκαρισμένα τρακτέρια.

Επίσης πριν από τρεις μέρες οι δράστες διέρρηξαν μαντρί σε αγροτική τοποθεσία στο Πλατύ Ημαθίας το οποίο ανήκει σε Αλβανό υπήκοο και αφαίρεσαν 2 αρμεκτικές μηχανές γάλακτος, 2 ανοξείδωτους κάδους και πάνω 300 μέτρα καλώδιο, αξίας περίπου 3.000 ευρώ, τα οποία και έκρυψαν σε κοντινό αρδευτικό κανάλι. Την επόμενη μέρα επέστρεψαν στο σημείο όπου είχαν κρύψει τα κλοπιμαία για να τα πάρουν, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο τα κλοπιμαία αντικείμενα, εκτός από μια αρμεκτική μηχανή.

Συνεχίζοντας την δράση τους, κατά τις βραδινές ώρες της περασμένης Τετάρτης οι δράστες στο Κλειδί Ημαθίας έκλεψαν 5 μπαταρίες, συνολικής χρηματικής αξίας 770 ευρώ, από σταθμευμένα τρακτέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή του 22χρονου συλληφθέντα δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, διάφορα εργαλεία και ποσότητα ηρωίνης.

Πηγή: emvolos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης