Ο φόβος και ο τρόμος επιχειρηματιών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής έχει γίνει η αδίστακτη συμμορία που εισβάλλει κυρίως βραδινές ώρες και αδειάζει χρηματοκιβώτια που περιέχουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, καταγράφηκαν τρία περιστατικά και συγκεκριμένα στους Μύλους Ασωπού, στο εργοστάσιο Παπαδοπούλου και σε εταιρεία παραγωγής ειδών υγιεινήςΜέσα σε διάστημα ενός μήνα τα μέλη της σπείρας κατάφεραν να θορυβήσουν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ξημερώματα της Τετάρτης καταγράφηκαν τρία περιστατικά και συγκεκριμένα στους Μύλους Ασωπού, στο εργοστάσιο Παπαδοπούλου και σε εταιρεία παραγωγής ειδών υγιεινής, τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται.

Περίπου στις 03.50 πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στα γραφεία της γνωστής μπισκοτοβιομηχανίας «Παπαδοπούλου» στη θέση Μάδαρο (σ.σ.: στην περιοχή της Θήβας), ακινητοποίησαν τον φύλακα και τον λήστεψαν, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν μέσα στα γραφεία για να αποσπάσουν το χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες διέφυγαν με μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW, τύπου 4×4.

Στις 04.30 ένοπλοι δράστες εισέβαλαν στο εργοστάσιο Μύλοι Ασωπού στο 52ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στα Οινόφυτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επτά άτομα, τα οποία έφτασαν με δύο οχήματα στο εργοστάσιο, εισέβαλαν στα γραφεία, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 05.45 βρέθηκε καμένο ένα αυτοκίνητο τύπου 4×4, μάρκας BMW, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, το οποίο είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για το ένα από τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Ένοπλη ληστεία στο εργοστάσιο της «Septona» – Χτύπησαν τον φύλακα και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο


Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα που «χτυπά» γραφεία μεγάλων εργοστασίων, όπως πρόσφατα και την εταιρεία Υφαντής
Πέντε άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν στις 03.00 τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «Septona» στο Σχηματάρι και με την απειλή κυνηγετικών όπλων ακινητοποίησαν τον 50χρονο φύλακα, τον χτύπησαν και του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρηματικό ποσό και επιταγές, και διέφυγαν με φορτηγάκι.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα που «χτυπά» γραφεία μεγάλων εργοστασίων, όπως πρόσφατα και την εταιρεία Υφαντής.

Διαβάστε επίσης:

Διέρρηξαν την εταιρεία «Νιτσιάκος» στον Ασπρόπυργο, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

«Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο από εταιρεία στον Ασπρόπυργο, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Ληστεία στη Νέα Ιωνία που θυμίζει την υπόθεση Υφαντής, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Αιματηρή ληστεία στην εταιρεία “Υφαντής”, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης