Στην προώθηση δύο σημαντικών θεμάτων που αφορούν στον κλάδο των υποδομών και αναμένεται να αποτελέσουν συγχρόνως και μια σημαντική παρακαταθήκη τόσο για την επόμενη Δημοτική Αρχή όσο και για το μέλλον της πόλης, προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών.

Έπειτα από μακρόχρονες διαδικασίες από την πλευρά του Δήμου, έγινε το πρώτο και πλέον καθοριστικό βήμα για τη διάνοιξη της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία κεντρική οδική αρτηρία στην περιοχή Αγίου Νικολάου Κοπάνων, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση και στην οδική ασφάλεια.

Με την ολοκλήρωση των νομικών διαδικασιών, η μισή περίπου έκταση που απαιτείται για τη διάνοιξη του δρόμου πέρασε οριστικά στο Δήμο και μάλιστα χωρίς οικονομική επιβάρυνση και πλέον το έργο μπορεί πλέον να ξεκινήσει άμεσα.

Υπογραφή σύμβασης για υποδομές στην Παμβώτιδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, υπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο η σύμβαση για το έργο συντήρησης υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 260 χιλιάδων ευρώ, ενώ οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν στο σύνολό τους τη βελτίωση των οδικών υποδομών σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της περιοχής.

Συνέντευξη με συμβολισμό

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ολοκληρωθεί και τυπικά ο κύκλος της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Φίλιππος Φίλιος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Η συνέντευξη θα γίνει την Παρασκευή στις δώδεκα το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Αγγέλου και Χαριλάου Τρικούπη, με αφορμή και την ολοκλήρωση των έργων των πεζοδρόμων.

ΠΗΓΗ: epirusday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης