Μπορεί οι μέρες να περνούν, ωστόσο, όπως φαίνεται κάποιοι δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Λιγότεροι βέβαια από τις προηγούμενες φορές, αλλά κάτοικοι των Ιωαννίνων, νέοι στην πλειοψηφία τους, βρέθηκαν και πάλι, το απόγευμα της Παρασκευής έξω από την Γαλακτοκομική Σχολή, στον Κατσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άφησαν κεράκια στην είσοδο, στη μνήμη του 20χρονου σπουδαστή και έγραψαν συνθήματα στις πινακίδες και τους τοίχους. «Δολοφονία» και «Βαγγέλη Ζεις», ήταν τα βασικότερα.

Οι περισσότεροι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής έχουν φύγει για τις διακοπές του Πάσχα. Ωστόσο, στο προαύλιο βρισκόταν κι αυτή τη φορά μία διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ όταν άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι διαδηλωτές η κεντρική είσοδος κλειδώθηκε.

«Μπορεί πλέον να είμαστε λίγοι, αλλά δεν θέλουμε να ξεχάσουμε» ανέφερε ένας από τους νέους που βρίσκονταν στη Γαλακτοκομική Σχολή και συμπλήρωσε πως απαίτηση της κοινής γνώμης είναι να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και των λόγων που οδήγησαν στον θάνατο τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: epiruspost.gr

Διαβάστε επίσης: Πόρισμα: Αυτοκτόνησε ο Βαγγέλης- Διώξεις στελεχών της Γαλακτοκομικής, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015, 18:59

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης