Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, στο Μαζαράκι Ιωαννίνων, 30χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ στον Παρακάλαμο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο και σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε καταδίωξη, με το όχημα να ακινητοποιείται στο Μαζαράκι, ενώ σε έλεγχο στο εσωτερικό του βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και κατασχέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν 40 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 43.800 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ένα πιστόλι tokarev και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.010 ευρώ καθώς και έξι ναρκωτικά χάπια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της πόλης.

Πηγή: epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης