Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια – τρίλιζα», εντόπισε το βράδυ της Κυριακής η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, που κατηγορούνται για λειτουργία-διενέργεια και συμμετοχή σε διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την 32χρονη ιδιοκτήτρια και τον 40χρονο σύζυγό της, για μία 47χρονη υπήκοο Μολδαβίας, υπάλληλο, και έναν πελάτη, ηλικίας 37 ετών.

Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κατάστημα, όπου εντοπίσθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, λειτουργία ηλεκτρονικών υπολογιστών με σύνδεση στο διαδίκτυο και δυνατότητα πρόσβασης στη διενέργεια κερδοσκοπικών ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων «φρουτάκια – τρίλιζα», ενώ στα συγκεκριμένα παράνομα παίγνια, τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου, συμμετείχε ένας πελάτης-θαμώνας.

Στους χώρους του καταστήματος και στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 11 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
• δύο φορητοί υπολογιστές
• φύλλα σημειώσεων
• το χρηματικό ποσό των 675 ευρώ
• τέσσερα δολάρια των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης