Σύριγγες, βελόνες κι άλλα αντικείμενα που παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών, βρήκαν μαθητές στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου της Ανατολής.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος με ανοιχτή επιστολή απευθύνεται σε όλους τους αρμόδιους, ζητώντας την λήψη μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστολή απευθύνεται στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ιωαννιτών, στον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και στον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «στην αυλή του σχολείου μας, μαθητές-παιδιά βρήκαν σύριγγες και άλλα συναφή αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούνται από εξαρτημένα άτομα. Ευτυχώς ήταν άμεση η αντίδραση των εκπαιδευτικών και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί σε περίπτωση άμεσης επαφής των προαναφερόμενων αντικειμένων με τα παιδιά!»

Στο συγκρότημα, όπως σημειώνεται στην επιστολή, δεν υπάρχει σχολικός φύλακας ούτε μόνιμη καθαρίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση αυτή την κατάσταση, ο Σύλλογος ζητά την φύλαξη του σχολικού συγκροτήματος, την τοποθέτηση μόνιμης καθαρίστριας, την τοποθέτηση κάμερας ασφαλείας κατά τις νυχτερινές ώρες, την φωτισμό του σχολείου ώστε να αποτραπεί η χρήση του χώρου από εξωσχολικούς και την καλύτερη αστυνόμευση.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης