Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 47χρονης η οποία λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική, ενώ προηγουμένως τους υπνώτιζε με χάπια.

Πρόκειται για την:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(επ) TOPALOVA (ον) YULIYA του LUBOMIR ή LYUBOMIROVA και της MINCA ή MINKA, γεννηθείσα στις 14-3-1968 στη Βουλγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα συνελήφθη στις 11 Ιουνίου, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι είχε διαπράξει τουλάχιστον έξι ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα από το 2011 επικοινωνούσε τηλεφωνικά με ηλικιωμένους ή με τα παιδιά τους και παρουσιαζόταν ως οικιακή βοηθός, με σκοπό την πρόσληψή της ως εσώκλειστη.

Για να εντοπίσει τα θύματά της αναζητούσε σε ιστοσελίδες ευρέσεως εργασίας αγγελίες από ηλικιωμένους, οι οποίοι είχαν κινητικές δυσκολίες και σοβαρά προβλήματα υγείας. Κατά την επικοινωνία μαζί τους, συστηνόταν με διαφορετικά κάθε φορά στοιχεία.

Στη συνέχεια, αφού εντόπιζε τα θύματά της, μετέβαινε στα σπίτια των ηλικιωμένων για να αναλάβει δήθεν τα καθήκοντά της. Εκεί, κατά την ενασχόλησή της με τις οικιακές εργασίες, έριχνε υπνωτικά στο νερό που έπιναν οι παθόντες, με αποτέλεσμα να χάνουν τις αισθήσεις τους.

Ακολούθως, αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή, τόσο από τους χώρους των σπιτιών όσο και από τα χέρια και τον λαιμό των θυμάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης