Υπό κατάληψη βρίσκεται και σήμερα η Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου, στη λεωφόρο Κνωσού, από τους αγρότες που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Από το βράδυ της Κυριακής οι αγρότες βρίσκονται με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα έξω από τα γραφεία της εφορίας, δηλώνοντας αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, ετοιμάζονται για τη μετάβασή τους στην Αθήνα την Παρασκευή, προκειμένου να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 18.00 σήμερα έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου για τις τελικές αποφάσεις που θα αφορούν στις λεπτομέρειες και στη μορφή της μετάβασης στην πρωτεύουσα.

Στο μεταξύ, σε πορεία διαμαρτυρίας και κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Νικόλαο θα προχωρήσουν το μεσημέρι της Τρίτης αγρότες από την Ιεράπετρα κι άλλα σημεία του Νομού Λασιθίου.
Θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στις 11.00 στην Παχειά Άμμο και στη συνέχεια πορεία προς τον Άγιο Νικόλαο και κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, οι αγρότες από το Λασίθι αναμένεται να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα, στο οποίο, επίσης, θα πάρουν μέρος οι αγρότες του Ηρακλείου, ενώ δηλώνουν συμμετοχή και καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν αγροτικοί σύλλογοι και οργανώσεις, όπως, μεταξύ άλλων, η επιτροπή του μπλόκου Πραιτωρίων και ο Αγροτικός Σύλλογος Αρχανών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης