Κρατάει χρόνια το «έθιμο» που θέλει τους άνδρες στην Κρήτη να… περνούν στην παρανομία για την αγάπη τους.

Αρκετές φορές κατά το παρελθόν έχουν καταγραφεί περιστατικά νέων -κυρίως- ατόμων που κλέβουν το… αντικείμενο του πόθου τους, προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις των οικογενειών, που αντιδρούν στον έρωτά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός 25χρονου που ερωτεύτηκε σφόδρα μία 16χρονη στη Μεσαρά Ηρακλείου και έκανε τα πάντα για την κάνει… δικιά του.

Μάλιστα, έπειτα από την πρώτη ανεπιτυχή απόπειρα, δεν εγκατέλειψε τα όπλα και εν τέλει τα κατάφερε.

Η πρώτη πράξη γράφτηκε στις αρχές Νοεμβρίου, όταν ο νεαρός, μαζί με τους φίλους του, πήγε στο σπίτι της ανήλικης και την… έκλεψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, οι γονείς της κοπέλας πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό, λέγοντας ότι η κόρη τους δεν πήγε με τη θέλησή της με τον 25χρονο.

Οι αρχές εντόπισαν τον 25χρονο και τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη, ενώ η 16χρονη επέστρεψε στο σπίτι της. Ο νεαρός καταδικάστηκε και πήρε αναστολή.

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες μετά την αναστολή που έλαβε ο 25χρονος και…. ξαναχτύπησε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», μαζί με τρία ακόμα άτομα και μία… καραμπίνα, πήγε στο σπίτι της κοπέλας και την έκλεψε ακόμα μία φορά.

Οι γονείς της 16χρονης πήγαν ξανά στην αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου αλλά και της ανήλικης.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης