Για πέμπτη μέρα, συνεχίστηκε η κατάληψη στο δημαρχείο Ηρακλείου από ομάδα πολιτών που εκφράζουν, με τον τρόπο αυτό, την αλληλεγγύη τους στον απεργό πείνας, Νίκο Ρωμανό.

Μέχρι τώρα, και από την πρώτη ημέρα της κατάληψης, οι δημοτικές υπηρεσίες στεγάζονται στο κτήριο της οδού Ανδρόγεω, όπου και λειτουργούν απερίσπαστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, σε επαφές βρίσκονται στελέχη της δημοτικής αρχής ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα και ο αντιδήμαρχος, Κώστας Βαρδαβάς επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη, όπου έδωσε το «παρών» σε συνέδριο, θα επισκεφθεί το δημαρχείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απόψε προγραμματίζεται και ευρεία σύσκεψη για το θέμα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της δημοτικής αρχής αλλά και των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Πάντως, η αγωνία είναι έκδηλη για το τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα μετά και τις χθεσινές καταστροφές στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Λότζια, υπάρχει προβληματισμός για τις ζημιές που υπέστη το κτήριο Αχτάρικα ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Μαμουλάκης αναμένεται να επιθεωρήσει το χώρο.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Α.Α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης