Πολυεθνική σπείρα έκανε οργανωμένο λαθρεμπόριο μέσω ενός καφέ μπαρ στο Ηράκλειο, το οποίο προσέφερε στους θαμώνες του αμφίβολης προέλευσης και ποιότητας οινοπνευματώδη ποτά αλλά και σημαντικές ποσότητες λαθραίου καπνού.

Η τροφοδοσία του καταστήματος με λαθραία εμπορεύματα γινόταν με τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα και δύο αγροτικά φορτηγάκια, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα τρέιλερ καθώς χρησιμοποιούνταν και ως χώροι αποθήκευσης από τους δράστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σπείρα αποτελούσαν ένας 32χρονος Αλβανός, μια 43χρονη Ρουμάνα και ένας 59χρονος Έλληνας οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ η 24χρονη ιδιοκτήτρια του καφέ μπαρ απουσίαζε.

Κατά τις έρευνες στο κατάστημα, στο σπίτι της 43χρονης και στα οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, κατασχέθηκαν συνολικά 362 φιάλες λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών, καθώς και δυο κιλά και 900 γραμμάρια καπνού άγνωστης προέλευσης και επεξεργασίας, όλα χωρίς ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για λαθρεμπορία και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης