Κάλεσμα στους Λασιθιώτες για συμμετοχή στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο το απόγευμα της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης απηύθυνε η ΕΛΜΕ Λασιθίου:

«Συνάδελφοι, Η βάρβαρη αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζεται και όσο η κυβέρνηση υποχωρεί στην Τρόικα τόσο η Τρόικα απαιτεί περισσότερα. Τα νέα μέτρα θα είναι ισοπεδωτικά… Συγκεκριμένα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την προσπάθεια της κυβέρνησης να ψηφίσει έναν από τους πιο αντιλαϊκούς προϋπολογισμούς λιτότητας – φοροληστείας – περικοπής δημοσίων δαπανών, ενώ ταυτόχρονα Κυβέρνηση και Τρόικα ετοιμάζονται να περάσουν τη νέα συμφωνία – μνημόνιο, ολοκληρώνοντας τις καταστροφικές συνέπειες στη ζωή των εργαζόμενων, στις συντάξεις, στους μισθούς και στα δικαιώματα.

– Δεν μπορούμε πια να μένουμε αδιάφοροι περιμένοντας εξελίξεις κορυφών.
– Η λαϊκή παρέμβαση πρέπει να δημιουργήσει προϋποθέσεις πραγματικής ανατροπής αυτής της πολιτικής.
– Τώρα, πριν είναι αργά, πρέπει να σημάνει συναγερμός γενικού ξεσηκωμού.
– Αυτά τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν.
– Όλοι στους δρόμους.
– Αυτός ο προϋπολογισμός δεν πρέπει να ψηφιστεί.

»Στο Ηράκλειο, στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής 7/12, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού 2015, θα πραγματοποιηθεί ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο οποίο μετέχουν συνδικαλιστικά σωματεία από όλη την Κρήτη και τα 4 Εργατικά Κέντρα του νησιού. Καλούμε τους συναδέλφους μας, με όλους τους εργαζόμενους την Κυριακή, 7/12 στις 17.00 το απόγευμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Από τον Άγιο Νικόλαο θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 16.00 το μεσημέρι από το ΚΤΕΛ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης