Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επρόκειτο να δικαστεί την Τρίτη ο 45χρονος εργαζόμενος σε Κέντρο Υγείας στην ύπαιθρο του νομού Ηρακλείου σε βάρος του οποίου έγινε καταγγελία από μία ανήλικη για ασέλγεια. Ωστόσο, η ακροαματική διαδικασία αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί μετά την καταγγελλία της 17χρονης κοπέλας και της μητέρας της στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο γυναικών στους αστυνομικούς όπου έγινε η καταγγελία, η 17χρονη μετέβη στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να υποβληθεί σε μία σειρά απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων για τη συμμετοχή της στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Κατά την προετοιμασία της κοπέλας για μία ακτινογραφία, ο 45χρονος κατηγορείται ότι άρχισε να τη θωπεύει στο πάνω μέρος του σώματος ενώ της έκανε ανάρμοστες ερωτήσεις.

Βγαίνοντας από το εξεταστήριο έντρομη η κοπέλα διηγήθηκε στη μητέρα της όλα όσα είχαν συμβεί και αμέσως μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για την καταγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης