Δεν το «χωράει» ο νους του Γ.Τ., υπαλλήλου γραφείου ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, αυτό που συνέβη σε πελάτη ο οποίος τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στο Ηράκλειο για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, το περιστατικό σημειώθηκε στα Καμίνια. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όσα εκτυλίχθηκαν την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον Γ.Τ., : «ένα αγροτικό ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πελάτης προκαλώντας ζημιές. Μάλιστα, όπως κατέθεσε και ο ίδιος ο οδηγός, που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο όχημα, αν δεν είχε πηδήξει στη θέση του συνοδηγού, θα είχε τραυματιστεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία περιπέτεια λοιπόν έμελλε να ζήσει ο επισκέπτης που ήρθε για λίγες μέρες στην Κρήτη και αντί να περάσει ήρεμα τις μέρες του… έτρεχε στην Αστυνομία.

Το «επεισόδιο» όμως δε σταματά εκεί αφού, όπως τονίζει ο Γ.Τ. στο neakriti.gr, ο οδηγός του αγροτικού όχι μόνο έπεσε πάνω στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, αλλά δε σταμάτησε για να δει τι καταστροφές μπορεί να έχει προκαλέσει ή αν κάποιος τραυματίστηκε απ’ αυτή τη σύγκρουση.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω video, απλά συνέχισε την πορεία του… Να σημειωθεί βέβαια πως εκείνη τη μέρα, κάτι που είναι εμφανές και στα πλάνα, ο δρόμος ήταν ολισθηρός λόγω βροχόπτωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενημερώσαμε την Τροχαία, δώσαμε καταθέσεις, δείξαμε και το video που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Αυτό που θέλω είναι να βρεθεί ο δράστης, να δω την πινακίδα. Η ζημιά που προκλήθηκε ξεπερνά τα 1.500 ευρώ και κάπως πρέπει να καλυφτούν τα έξοδα» υπογραμμίζει ο Γ.Τ.

Δείτε το αποκαλυπτικό video:

Πηγή: neakriti

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης