Δυόμισι μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές του οικισμού Μπόσι Καλαβρύτων παραμένουν αποκλεισμένοι από το σχολείο τους, το οποίο εδρεύει στους Πετσάκους.

Εμπόδιο αποτελούν τα 10 χιλιόμετρα άσχημου χωματόδρομου που χωρίζει τον οικισμό από το σχολείο τους, με αποτέλεσμα κανένας οδηγός να μην αναλαμβάνει τη μεταφορά. Το πρόβλημα δεν προέκυψε εφέτος, αλλά ουδείς μερίμνησε όλο αυτό το διάστημα για την επίλυσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, τα παιδιά των έξι οικογενειών που μένουν στον οικισμό είναι καταδικασμένα στην αμάθεια. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει συσκέψεις σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμου Καλαβρύτων, αλλά το πρόβλημα παραμένει, με εξαίρεση κάποιες ημέρες που είχε βρεθεί προσωρινή λύση.

«Πολλοί μας έδωσαν υποσχέσεις, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τα παιδιά μας μένουν στο σπίτι. Ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι διαθέτει αυτοκίνητο, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι βρήκε οδηγό, αλλά κανείς δεν εμφανίζεται να μεταφέρει τα παιδιά μας. Επικοινωνούμε με τις αρμόδιες Αρχές και αντί να μας δώσουν λύση, ακούμε διάφορα. Επιτέλους, ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη» ανέφερε αγανακτισμένη η μητέρα μαθήτριας της Δ΄ τάξης.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης