Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του γνωστού μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή o οποίος «έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 66 ετών δίνοντας άνιση μάχη με τον καρκίνο. Φίλοι και καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του μιλούν συγκλονισμένοι στο zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αντώνης Βαρδής είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Κρίμα. Ήταν κάτι ιδιαίτερο για μένα. Ήταν σπουδαίος δημιουργός με χιούμορ, η ψυχή της παρέας. Του οφείλω πολλά» είπε η γνωστή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Ο Αντώνης Βαρδής ήταν ένας μαχητής που κατάφερε από τα έξι του χρόνια να δίνει τη μάχη γι’ αυτά που πίστευε» δήλωσε ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας.

«Έφυγε ένας μεγάλος φίλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Μας σημάδεψε όλους με τα τραγούδια του. Εύχομαι συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφερε ο μαέστρος της μουσικής Θανάσης Πολυκανδριώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ξέρω τι να πω, νόμιζα ότι θα τα καταφέρει. Ήταν ένας δάσκαλος και φίλος» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος.

«Λυπάμαι που το ελληνικό τραγούδι έχασε έναν εξαιρετικό μουσικό και συνθέτη. Θα τον θυμάμαι πάντα», είπε ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς.

«Έφυγε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικούς» δήλωσε ο μουσικός παραγωγός και στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

“Έφυγε” ο Αντώνης Βαρδής, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, 08:25

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης