Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Κηφισό στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Μάλιστα οι κάμερες κατέγραψαν και την παρουσία άλλων τριών συνεργών των δύο ληστών, που διακρίνονται να διαφεύγουν πεζοί αμέσως μετά τη ληστεία. Το βίντεο αυτό έχει ήδη παραδοθεί στην Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες άρπαξαν ένα βαλιτσάκι με 57.500 ευρώ με… κινηματογραφικό τρόπο.

Την ώρα που ο άνδρας της εταιρίας χρηματαποστολής ήταν στο εκδοτήριο του ΚΤΕΛ Πάτρας και παραλάμβανε το βαλιτσάκι με τις εισπράξεις από τον υπάλληλο, ο δράστης μπήκε… ανάμεσά τους και άρπαξε τις εισπράξεις.

Ο δράστης της ληστείας είχε και συνεργό που τον περίμενε κάπου έξω από το σταθμό των ΚΤΕΛ με μια μηχανή. Όμως την ώρα που οι ληστές προσπαθούσαν να φύγουν, έπεσαν από τη μηχανή και για να μη χάσουν χρόνο, διέφυγαν πεζοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα έγιναν στις 13:10 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στον Κηφισό βρισκόταν το φορτηγό της χρηματαποστολής. Ο ένας από τους δυο υπαλλήλους, κατέβηκε κι άρχισε να μεταφέρει ένα – ένα τα βαλιτσάκια με τις εισπράξεις από το ταμείο κάθε νομού ξεχωριστά.

ΠΗΓΗ: dete.gr

Διαβάστε επίσης: Ένοπλη ληστεία στα ΚΤΕΛ Κηφισού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης