Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας με τη Διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή και των Αντιδημάρχων κ. Νικ. Καραγιάννη και Λαμ. Τσιούκη, στην οποία και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη μισθοδοσία των εργαζομένων, μονίμων και αορίστου χρόνου.

Ο κ. Παπαλός διαβεβαίωσε τη Διοίκηση του Συλλόγου ότι η Δημοτική Αρχή λαμβάνει διαρκή μέριμνα για την έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων και παρά το γεγονός ότι οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι αποδίδονται στο Δήμο με μεγάλη καθυστέρηση και σημαντικά μειωμένοι, μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προκαταβολή της μισθοδοσίας για το α’ 15νθήμερο του Αυγούστου στους μονίμους υπαλλήλους, η οποία δεν έγινε στις 27 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά εντός των επόμενων ημερών, όπου αναμένεται να αποδοθούν και οι ΚΑΠ για τον μήνα Ιούλιο, ενώ οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου θα λάβουν κανονικά τη μισθοδοσία τους στις 10 Αυγούστου. Όσον αφορά το θέμα που τέθηκε από τη Διοίκηση του Συλλόγου για την καταβολή των υπερωριών σε όσους εργαζόμενους εργάζονται υπερωριακά, η διαβεβαίωση που δόθηκε από τη Δημοτική Αρχή είναι ότι εντός του Αυγούστου θα ξεκινήσει τμηματικά η καταβολή τους.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
karditsalivenet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης