Η Έλενα Ακρίτα σήμερα το πρωί πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ, αφού της ζητήθηκε να δώσει κατάθεση για το τι γνωρίζει γύρω από τον Κρητικό Βουλευτή που φέρεται να είχε μεσολαβήσει στην συγκάλυψη άσχημων γεγονότων στην Γαλακτοκομική σχολή.

«Για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έδωσα κατάθεση σήμερα στην ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, μετά από πρωτοβουλία της Εισαγγελίας Ιωαννίνων και των ανακριτικών αρχών. Εννοείται πως δεν αποκάλυψα τις πηγές μου. Το τελευταίο μου κείμενο-απάντηση στον πρώην Βουλευτή Χρ. Μαρκογιαννάκη εδώ», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, κοινοποιώντας τα όσα έγιναν, στην στήλη της στα «ΝΕΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1.) Το ιστορικό

Στην εφημερίδα ‘Τα Νέα’, (28/02/2015) σε άρθρο – ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης με τίτλο “Το παιδί απ’ τα Γιάννενα, κύριε Πανούση” ερωτώ εάν έχει ακουστεί το όνομα κρητικού βουλευτή στην υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΔΕΝ φωτογραφίζω τον βουλευτή,
ΔΕΝ αναφέρω νομό
ΔΕΝ αναφέρω κόμμα
ΔΕΝ αναφέρω επάγγελμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γράφω:
«Προσωπικά – μετά από δημοσιογραφική έρευνα – είμαι 90% βέβαιη για την ταυτότητα του: Το υπόλοιπο 10% δυστυχώς με εμποδίζει να το δημοσιοποιήσω.

Ο κ Γιάννης Πανούσης εμμέσως πλην σαφώς με επιβεβαιώνει και απαντά:
«Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα.»

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης