Ένοχη για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, εις βάρος μιας ανήλικης συμπατριώτισσάς της, κρίθηκε την Τρίτη μια 25χρονη Ρουμάνα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου.

Το ΜΟΔ Πύργου επέβαλε δώδεκα χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο στην 25χρονη η οποία σύμφωνα με την δικογραφία ανάγκαζε με την βία μια 17χρονη ομοεθνή της να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 17χρονη όπως αναφέρει στην κατάθεσή της συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η 25χρονη, η οποία μοιράζονταν παρέα με τον σύζυγό της αλλά και τον σύζυγο της 17χρονης τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες. Ένα παλιό βαγόνι σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, κοντά στην Πλατεία Μαρούδα, ήταν το σημείο που λάμβαναν χώρα τα «πονηρά» ραντεβού. Στο σημείο αυτό τον Φεβρουάριο του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 25χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Το διαβατήριο της ανήλικης Ρουμάνας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 25χρονης, γεγονός που επιβεβαιώνει τα όσα ανέφερε η 17χρονη για παράνομη κράτησή της.

Η 25χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία καθώς τα χρήματα από τα φανάρια που «έβγαζε» ήταν ελάχιστα. Τα χρήματα όπως ανέφερε τα μοιράζονταν ο σύζυγός της ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, με τον σύζυγο της 17χρονης, ενώ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της ανήλικης Ρουμάνας ότι την χτυπούσε αν και πολλές φορές είχαν λογομαχήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας μίλησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε την ενοχή της 25χρονης χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης