Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο του Αγρινίου, με αστυνομικούς να καταδιώκουν δυο άτομα ύποπτα για επίθεση και κλοπή σε βάρος γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δυο άτομα φέρεται να επιτέθηκαν σε 79χρονη, κοντά στην πλατεία Χατζοπούλου και να της απέσπασαν τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρήματα. Στη συνέχεια κινήθηκαν προς την περιοχή της Μητρόπολης, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις από την Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν μάρτυρες στο agriniopress.gr, τα άτομα κίνησαν τις υποψίες περαστικών, μπαίνοντας σε ένα στενό όπου άρχισαν να μοιράζονται τα χρήματα από το τσαντάκι. Έτσι, στο σημείο πλησίασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και μετά από καταδίωξη ακινητοποίησαν τον έναν εκ των δυο ατόμων σε πολυκατοικία όπου είχε εισέλθει και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό μέγαρο.

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα είναι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου.

Σημειώνεται πως ο άνδρας που συνελήφθη είναι 37 ετών και έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές, όπως άλλωστε και ο 25χρονος συνεργός του που αναζητείται, η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στην Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το agriniopress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης