Πολίτης στο χωριό Μάχος του Νομού Ηλείας καταγγέλλει την παντελή έλλειψη μέριμνας από την Πολιτεία, προκειμένου να μπορέσουν οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό. «Το καθημερινό κόστος για πόση και μαγείρεμα ξεπερνά τα 5 ευρώ για τετραμελή οικογένεια» καταγγέλλει ο ίδιος με ηλεκτρονικό του μήνυμα στο zougla.gr.

H καταγγελία του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλησπέρα σας,

Ως Έλληνας πολίτης που πληρώνει τους φόρους θα ήθελα να κάνω την παρακάτω καταγγελία!
Κατάγομαι από το χωριό Μάχος που βρίσκεται στον Δήμο Πηνείας του Νόμου Ηλείας. Χρόνια τώρα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό. Απαραίτητο όχι μόνο για την πόση αλλά και την καθημερινή υγιεινή. Σπάνια υπάρχει πίεση για να μπορέσεις να κάνεις απλά πράγματα όπως να πλύνεις το πρόσωπό σου, για να κάνεις μπάνιο ούτε λόγος… και φυσικά δεν έχω απαίτηση να το πιω.

Το καθημερινό κόστος για πόση και μαγείρεμα ξεπερνά τα 5 ευρώ για τετραμελή οικογένεια όπως εγώ! Ακόμα και τα πλυντήρια δεν έχουν ζωή πάνω από έναν χρόνο!! Οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του Σ/Κ που μας πέρασε όσο κι αν φαίνονται απίστευτες. Ο Δήμος το γνωρίζει χρόνια το πρόβλημα αλλά ούτε λόγος. Σας παρακαλώ δημοσιεύστε τις για να δει ο κόσμος άλλη μια φορά τα χάλια που έχουμε σαν χώρα! Κατά τ΄ άλλα οι λογαριασμοί, λογαριασμοί…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης