«Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας, δρώντας σαν απόλυτος ιδιοκτήτης της παραλίας της πόλης αποφάσισε αιφνιδιαστικά να παραχωρήσει για κερδοσκοπική εκμετάλλευση έναν από τους ελάχιστους ελεύθερους χώρους στο παραλιακό μέτωπο της πόλης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό τονίζει στη καταγγελία της ή Κίνηση Πολιτών ECOELEUSIS, επισημαίνοντας ότι: «Έχουμε εκ νέου καταγγείλει το γεγονός στις αρμόδιες αρχές καθώς και στην Υπηρεσία Δόμησης του δήμου Ελευσίνας».

Με την καταγγελία της η ECOELEUSIS ζητεί ιδιαίτερα από την Κτηματική Υπηρεσία Δυτικής Αττικής την άμεση διενέργεια αυτοψίας για να διαπιστώσει τις αυθαίρετες κατασκευές καθώς και να εξετάσει αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εγκατάσταση και λειτουργία της εν λόγω δραστηριότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνουμε ότι η λειτουργία της επιχείρησης πραγματοποιείται με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από τις παροχές του δημοτικού Κινηματογράφου καθώς δεν ηλεκτροδοτείται νόμιμα από τη ΔΕΗ. Μέχρι πρότινος το παράνομο καλώδιο ήταν εναέριο ενώ τις τελευταίες ημέρες οι υπεύθυνοι φρόντισαν να καλύψουν την παράνομη ηλεκτροδότηση της επιχείρησης τους «θάβοντας» το καλώδιο παροχής ρεύματος μέσα από τον χώρο της παρακείμενης παιδικής χαράς . «Έσκαψαν και παράχωσαν το καλώδιο στο χώμα για μην φαίνετε» καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι ασκούντες την δραστηριότητα προτίθενται να λειτουργήσουν την εγκατάσταση για τους υπόλοιπους μήνες τοποθετώντας στον επίμαχο χώρο «fun park διαδραστικών παιχνιδιών. Απώτερος σκοπός η μόνιμη εκμετάλλευση του χώρου από τη διαχειρίστρια εταιρεία, με περαιτέρω χρονική ανανέωση της χορηγηθείσας άδειας. Ωστόσο κάτοικοι και δήμος ζητούν την άμεση εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης