Συνεχίζεται σήμερα η κακοκαιρία που ξεκίνησε χθες στην Ξάνθη, δημιουργώντας μια σειρά από προβλήματα μικρής αλλά και μεγαλύτερης έκτασης.

Η βροχή εκδηλώθηκε την Τρίτη λίγο μετά τις 21.00, κάνοντας «μούσκεμα» όσους παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην περιοχή, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης. Η βροχόπτωση συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και σε κάποιες συνοικίες η στάθμη του νερού άρχιζε να ανεβαίνει επικίνδυνα. Προβλήματα παρατηρήθηκαν τόσο επί της οδού Αν. Παπανδρέου στις ανατολικές παρυφές της πόλης, όσο και στην περιοχή μπροστά από το 1ο ΕΠΑΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έσπασε» το τηλεφωνικό κέντρο

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης πήρε στην κυριολεξία φωτιά από τις 12.30 και έπειτα, καθώς δέχθηκε πάνω από 30 κλήσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, προχωρώντας στην άντληση υδάτων από 16 κατοικίες που είχαν πλημμυρίσει τόσο στην Ξάνθη όσο και στα Κιμμέρια. Στις 9.00 το πρωί της Τετάρτης 4 συνεργεία της Πυροσβεστική επιχειρούσαν σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο συνέχιζε να δέχεται κλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης