Με το πρώτο φως της ημέρας έγιναν ορατά τα αποτελέσματα της μεγάλης κακοκαιρίας που έπληξε, το βράδυ της Παρασκευής, μεγάλο μέρος του νομού Καβάλας. Πέραν από τις ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή της Τούζλας, σοβαρά προβλήματα είχαμε και στην Καβάλα, με το σημαντικότερο αναμφίβολα να αποτελεί η πτώση ενός δέντρου έξω από γνωστή ταβέρνα στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου, στην περιοχή της Παναγίας. Ευτυχώς από την πτώση αυτή προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, τόσο στην ταβέρνα όσο και σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο. Ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, καθώς εκείνη την ώρα η ταβέρνα ήταν γεμάτη από θαμώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταστροφές, όμως, είχαμε και στα Τενάγη Φιλίππων, με τα χωράφια να πλημμυρίζουν για πολλοστή φορά μέσα στο έτος (και με ορισμένα από αυτά να υφίστανται ζημίες ακόμα και από χαλαζόπτωση, μικρής όμως εντάσεως).

Όσο, όμως, συνηθισμένη και αν είναι αυτή η εικόνα για τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στα Τενάγη, το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά είδαν τα χωράφια τους να «βουλιάζουν» προξένησε απογοήτευση, καθώς βλέπουν και τις τελευταίες τους προσπάθειες για να σώσουν ότι μπορούν πλέον να σώσουν από την φετινή χρονιά να παραδίνεται στο έλεος της κακοκαιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: kavalapress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης