Οργανωμένη σπείρα διακίνησης κοκαΐνης εξαρθρώθηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Τα βασικά μέλη της ομάδας, δύο Έλληνες 55 και 53 ετών, καθώς και δύο ακόμη συνεργοί δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην προμήθεια, μεταφορά και τμηματική διακίνηση-πώληση κοκαΐνης σε συγκεκριμένους αγοραστές-πελάτες στην Κέρκυρα, το τελευταίο τρίμηνο τουλάχιστον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κύκλωμα περιλαμβάνονται εκτός από τον παραπάνω ηγετικό πυρήνα της συμμορίας, δώδεκα ακόμη πελάτες ελληνικής καταγωγής.

Την Τρίτη  συνελήφθησαν ο 55χρονος αρχηγός της σπείρας καθώς και τρεις ακόμη συστηματικοί πελάτες, 61,55 και 37 ετών.

Η δράση του κυκλώματος, τα μέλη του οποίου είχαν συγκεκριμένους ρόλους, στην προμήθεια και διακίνηση της κοκαΐνης, εντοπίζεται σε πληθώρα αγοραπωλησιών σε συγκεκριμένο πελατολόγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 5 γραμμαρίων σε κρύπτες στην κατοικία του και σε άλλα σημεία

• το χρηματικό ποσό των 9.850 ευρώ, τμηματικά κρυμμένο σε διάφορα σημεία της κατοικίας του

Από την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης και κατά την διάρκεια τω συλλήψεων του 61χρονου, του 55χρονου και του 37χρονου, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και καλαμάκια με υπολείμματα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 3350 ευρώ και 7 ναρκωτικά χάπια.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης