Στάχτη έγινε παλιά μονοκατοικία στην πυκνοκατοικημένη περιοχή, Σιναράδες, της Βόρειας Κέρκυρας, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τυλίχθηκε στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσε άμεσα μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, με τέσσερα οχήματα και δέκα πυροσβέστες, με αποτέλεσμα να αποτρέψουν έγκαιρα την εξάπλωση της πυρκαγιάς στα διπλανά σπίτια.

Όπως ανέφερε ο διοικητής της Π.Υ. Νομού Κέρκυρας πύραρχος Ανδρέας Ρίζος, «η πρόσβαση στο φλεγόμενο σπίτι, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ καταβλήθηκαν ιδιαίτερες προσπάθειες να περιοριστεί και να κατασβηστεί η πύρινη λαίλαπα που έκαψε σε λίγη ώρα ολοσχερώς την παλιά μονοκατοικία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αίτια της φωτιάς ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, ενώ ο μοναδικός κάτοικος του σπιτιού κατάφερε να βγει έγκαιρα από το φλεγόμενο σπίτι. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον κο Ρίζο, «ο πλησιέστερος, στο συμβάν, πυροσβεστικός κρουνός, δεν ήταν συνδεδεμένος στο δίκτυο παροχής νερού και η πυροσβεστική υπηρεσία αναγκάστηκε να μεταφέρει νερό από παρακειμένους κρουνούς».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης